615 18.15338 Grey
Filip Van Damme

over ons

Sinds 1990 zijn wij als tuin- & landschapsarchitect aan het werk. De ervaring en passie voor het vak gaf ons een uitgebreide kennis en een unieke stijl. Met behulp van duurzame materialen creëren wij tijdloze, rustgevende tuinen. Of het nu gaat om een stads- of landschappelijke tuin, het is steeds een boeiende uitdaging.

Daar wij ons richten op het ontwerp van de tuinen, zijn wij actief over heel België, Nederland, Noord-Frankrijk tot zelfs aan de Zuid-Franse Kust. Voor de aanleg van uw tuin helpen we steeds om de geschikte partij voor uw project in uw buurt te vinden.

Boven uw verwachtingen, binnen het budget

Bij Filip Van Damme staat een goede vertrouwensrelatie met de klant met stip op één. Door middel van een grondig verkenningsgesprek zorg ik ervoor dat al uw specifieke wensen duidelijk zijn. Zo kan het team starten met een project dat perfect op maat is en uw verwachtingen overstijgt, en dit alles binnen uw budget.

Kennismaking

Ik kom graag vrijblijvend langs voor een uitgebreid gesprek waar ik mijn manier van werken aan u voorstel, en we samen de bestaande situatie analyseren.

Wensenlijst

Aan de hand van uw wensenlijst schuiven we een aantal suggesties naar voren. Zo garanderen we dat u, door het bekijken van verschillende opties, het voor u ideale plan kiest.

Voorontwerp

Nadat het voor u en mij duidelijker is wat u graag wil, krijgt u een eerste voorontwerp te zien. Dit dient als basis voor de verdere uitvoeringsplannen.

Uitvoeringsplannen

Eenmaal het voorontwerp wordt goedgekeurd, kunnen de uitvoeringsplannen, meetstaat en raming afgewerkt worden. Het is op basis van deze laatste plannen dat de offerte zal opgesteld worden.